Skip to content Skip to footer

Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 18 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom. 

V svojem portfelju tržimo tudi blagovno znamko BioGaia, pri kateri je vedno več zanimanja za izdelek BioGaia Prodentis – mikrobiotik za zdravje ustne votline, ki vsebuje dva seva patentiranih bakterij (Limosilactobacillus reuteri Protectis DSM 17938 in Limosilactobacillus reuteri ATCC PTA 5289). Z izdelkom je bilo opravljenih več kot 65 kliničnih raziskav, pri katerih je sodelovalo več kot 3000 posameznikov.

Že več kot 30 let.

Sledimo najvišjim standardom, spoštujemo dobavne roke in se trudimo izvajati kvalitetne poprodajne storitve.

Želimo biti zanesljiv partner našim kupcem.

Podjetje Dentalia d.o.o. Ljubljana deluje kot dobavitelj polnega obsega z utrjenim položajem na lokalnem trgu.

Tako v Sloveniji sodimo med vodilne dobavitelje dentalne opreme, s širokim prodajnim programom opreme, inštrumentarija in potrošnega materiala za zobne ordinacije in zobotehnične laboratorije.

Sodelujemo z državnimi ustanovami, zasebnimi zobozdravniki in zobotehniki. Dobavljamo opremo in potrošni material svetovno priznanih proizvajalcev.

Sledimo najvišjim standardom, pravočasno dobavljamo našim kupcem in se trudimo za kvalitetne poprodajnih storitev.

Članstvo v združenju: 

  • omogoča dostop do mreženja z drugimi člani in izmenjavo izkušenj in znanj,
  • omogoča dostop do mreženja s strokovnjaki, kar lahko pripomore k boljšim kariernim priložnostim in deljenju znanja,
  • zagotavlja ekskluzivne ugodnosti, kot so popusti na izobraževanja, konference in strokovna literatura,
  • zagotavlja pomoč združenja pri pridobivanju strokovnih informacij, kot so izobraževanja, webinarji in svetovalne storitve, informacije Evropskega združenja, informacije o dogajanju na področju ustne higiene v EU,
  • omogoča možnost aktivnega sodelovanja pri projektih združenja.